Sponsorer

 

SmartPack

SmartPack tilbyder lagersystemer til ejere af e-commerce abonnementsforretninger, som ønsker en effektiv partner til at optimere deres lagerhåndtering og forretningsdrift.

Med mere end et årtis erfaring har SmartPack siden 2005 fået en dyb indsigt i de komplekse udfordringer, som moderne e-handelsvirksomheder møder.

Virksomheden tilbyder skræddersyede løsninger, der spænder fra avanceret håndtering af abonnementsbokse til forudproducerede produktkollektioner samt værktøjer til forecasting og indkøbsstyring.

Hos SmartPack får du også detaljerede rapporter, der ikke blot oplyser om lagerstatus og salg, men som også giver værdifuld indsigt i, hvor meget papir og elektronik der sendes til forskellige destinationer i
forbindelse med kundernes ESG-rapportering.

Når du vælger SmartPack, får du mere end blot et lagersystem, der effektivt administrerer lageret. Du får også et kraftfuldt værktøj, der forbedrer din evne til nøjagtig planlægning, overblik og rapportering.


 

starti.app

starti.app laver apps på abonnement. Men ikke en hvilken som helst app – din egen app baseret på dit websystem. I stedet for at udvikle appen fra bunden, bruger starti.app dit website / system som kernen i appen. Om det er en webshop, en SaaS platform, en IoT løsning eller noget helt fjerde er underordnet – så længe du har et webbaseret system.

At appen er baseret på dit website betyder, at den automatisk bliver opdateret, hver gang du opdaterer dit website. starti.app håndterer al den tekniske vedligeholdelse af appen i forbindelse med Apple og Google, og din indsats i forbindelse med driften er derfor minimal.

Med en app på abonnement kender du altid dine faste udgifter, og for starti.app starter de ved 4.000 kr. om måneden.


 
 

Billwerk

Hver transaktion betyder noget for os. Uanset om det er enkelte betalinger i din webshop, gentagne træk eller abonnementer, så leverer vi check-ud siden, der fastsætter din aftale med kunden.

Vi fokuserer på at udbyde de mest anvendte (og vigtige) betalingsmetoder i Europa, så du kan vækste. Vi har en sikker og stabil platform, med en oppetid på 99%, der altid svarer. En løsning, der er nem at implementere og komme i gang med, og som opbevarer al den data, du har behov for – både for at have kundeindsigt og se din omsætning.

Dette er en af grundene til, at vi har kunder som Matas, Danske Spil, Brobizz, Bauhaus, Interflora, Reeshopper, Din Familiejurist blandt mange, mange andre.


 

Få dit logo vist her!

Vil du være udstiller eller sponsor på SignUp Summit 2024?

Kontakt Andreas for at høre mere om muligheder for at udstille på konferencen eller blive sponsor af merchandise til de 300 deltagere fra danske abonnementsvirksomheder.


 

Vil du være udstiller?

Kontakt:
Andreas Dirksen
Arrangør og udstilleransvarlig
ad@signupacademy.com
+45 31 13 95 80