Program

8 TIMER // 18 TALERE // 300 DELTAGERE
 
Expand All +
 • KONFERENCE 11.11.2024


 • Kom i god tid, så du i ro og mag kan tjekke ind og blive klar til konferencen. Vi står klar til at tage imod dig.
  Where
  Foyeren

 • Kommer du alene til konference? Eller vil du bare gerne møde nye mennesker? Så start konferencedagen med en halv times networking! Resten af dagen har du nye bekendtskaber, du kan snakke med i pauserne og gå til oplæg sammen med. Der vil være en professionel facilitator, som styrer alle sikkert igennem de 30 minutter.
  Where
  Lokale 2

 • Mette Will byder velkommen til tredje udgave af Danmarks eneste konference KUN om LinkedIn.
  Where
  Store Sal

 • Tag en tur i tidsmaskinen med en af verdens førende fremtidsforskere.

  Hvad vil præge fremtiden for abonnementsforretninger? Hvordan vil markedet udvikle sig? Og hvordan kommer DU på forkant med fremtiden?

  Hvis du gerne vil navigere bedre i fremtiden, selv styre spillereglerne og tænke mere visionært, så spids ørerne når Anne giver dig principperne for:

  - hvordan ny teknologi former din forretning, (og hvorfor du altid skal gå i panik - senere).

  - hvorfor magi, menneskelige relationer, og “friend shoring” er noget af det vigtigste at investere i for at gå fra stress til trivsel.

  - hvordan du skal bygge dig selv og din forretning, så du og den kun bliver mere spændende undervejs.

 • Dyk ned i, hvordan du kan bruge AI til at forstå og forbedre dine kunders rejse. Vi udforsker, hvordan data og AI kan bruges til at skræddersy oplevelser, der ikke bare møder, men overgår kundens forventninger, øger loyaliteten, og maksimerer værdien af hver kunde.

  Vær forberedt på at blive overrasket over, hvor meget mere dine data kan fortælle dig, og hvordan AI kan blive det afgørende element, der adskiller fremtidens vindere fra tabere.
  Niveau 1: Idestadiet
  Niveau 2: StartUp-stadiet
  Niveau 3: Erfaren

 • Nikolais rejse med Skatteguiden.dk er den vildeste iværksætter-historie om en rejse med gigantiske opture og lige så store nedture og nær-katastrofer. Hele tiden med målet for øje og stor vedholdenhed og risikovillighed.

  Hør historien om en årelang udviklingsproces uden indtjening, om at sætte ALT på spil for at nå målet, om at blive nummer 1 på App Store på 12 timer - for derefter at blive den dårligst ratede app overhovedet på hele App Store og Playstore og Trustpilot.

  Hør, hvordan Nicolai får en investering fra Jesper Buch i Løvens Hule, bliver nomineret af E-handelsprisen som en af Danmarks 5 bedste abonnementsforretninger - og har endnu vildere drømme.
  Niveau 1: Idestadiet
  Niveau 2: StartUp-stadiet
  Niveau 3: Erfaren

 • At drive en abonnementsforretning er meget anderledes end at drive en traditionel webshop. Det kan de fleste, der læser med her, nok nikke genkendende til.

  Der er så enormt mange valg og forskellige strategier at forholde sig til, og hver af dem har enorm betydning for succesraten i forretningen. Dinna og Michael har været forbi rigtig mange af dem.

  En strategi, der dog altid har været en del af virksomhedens dna, er den helt enestående kundeservice.

  Til dette oplæg deler Dinna og Michael ud af tankerne bag deres kundeservice og fortæller om, hvad de helt konkret gør for at skabe en helt igennem boblende oplevelse for deres kunder.

  Dinna og Michael er kendte for at dele deres erfaringer helt inde fra maskinrummet, råt og autentisk. Det samme gør de her, hvor du kommer med på hele rejsen med Champagnekassen fra den første kasse for over 5 år siden, til hvor de er i dag – alt sammen med fokus på kundeoplevelsen.

  Du kommer til at høre om deres ups and downs, du får indblik i beslutningerne og selvfølgelig også et lille indblik i fremtidsplanerne.

  Du kommer nok til at gå fra oplægget med en følelse af, at: ”dét skal prøves” - for hvis de turde, så tør jeg også!
  Niveau 2: StartUp-stadiet
  Niveau 3: Erfaren

 • Har du overvejet at få en investor i din abonnementsforretning? Så kom og få et unikt indblik i, hvordan en erfaren investor tænker.

  Christian Arnstedt fortæller om sit syn på abonnementsforretning og deler ud af sine  personlige erfaringer med at investere i abonnementer. Hvad får ham til at investere? Hvad virker godt for ham? Og hvad har virket godt i de abo-forretninger, som Christian har været en del af?

  Med dette oplæg får du konkret viden om og tips til, hvordan du også kan gøre din forretning attraktiv for en investor.
  Niveau 2: StartUp-stadiet
  Niveau 3: Erfaren

 • I denne første masterclass ser vi blandt andet på årsagerne til, at abonnementer er en fremtidssikret forretningsstrategi. Derudover kommer vi ind på:

  • Evaluering af din forretningsidé i abonnementskontekst.

  • Første skridt mod at etablere din abonnementsforretning.

  • De tre fundamentale byggesten i en succesfuld abonnementsforretning.

  Dette er første skridt mod at forstå, hvordan du bygger og vedligeholder en abonnementsforretning.

  *****

  Denne session er en del af en serie på fire masterclasses designet til at give dig den nødvendige viden til at skabe, lancere og vækste din abonnementsforretning. Hver session dykker ned i specifikke aspekter af at bygge og drive en succesfuld abonnementsmodel.

  Hver masterclass fungerer som en selvstændig enhed, men deltagelse i hele serien giver dig omfattende forståelse og forberedelse til at omdanne din vision til virkelighed.
  Niveau 1: Idestadiet

 • Ingen troede på hans idé, men i dag har Freddy 250.000 betalende abonnenter:

  ”Det er fuldstændig vildt”

  Abonnementsmodellen er i vækst og ændrer måden, mange virksomheder driver forretning på. Det samme er tilfældet for Freddy Sørensens virksomhed Saphe, der advarer folk mod fartkontroller og farer på vejen.

  Hjælpen sker via en abonnementsordning, som også har reddet hans virksomhed fra mulig lukning og i stedet skabt stor vækst.

  Kom med til oplægget, og hør den lærerige og inspirerende historie om, hvordan en abonnementsordning kan booste en eksisterende transaktionsforretning. Undervejs får du mange tips til, hvad DU kan gøre, for at få sat meget mere skub i din forretning.
  Niveau 2: StartUp-stadiet
  Niveau 3: Erfaren

 • Mange ligger inde med en stor viden, som andre kan se værdi i, og især de seneste år er det blevet meget udbredt at sælge sin viden via abonnement. Det er der mange fordele ved, både for den der sælger sin viden og for abonnenterne.

  Til dette oplæg kommer du til at høre om, hvordan du konkret kan pakketere og sælge din viden via abonnement, og hvilke overvejelser du skal gøre dig ift. prissætning, marketing og salg.

  Du får også indsigt i, hvordan du gør din forretning skalerbar, så du kan hjælpe mange flere uden at bruge tilsvarende mere tid. Og endelig lærer du, hvordan du systematisk opbygger en høj opfattet ekspertstatus og dermed kan øge priserne og salget.

  Oplægget er fyldt med konkrete cases, eksempler og learnings, som du kan gå hjem og bruge direkte i din egen forretning. Dermed kan du få gang i de attraktive automatiske løbende indtægter, så du ikke længere skal starte fra nul hver måned med at skabe salg og omsætning.
  Niveau 1: Idestadiet
  Niveau 2: StartUp-stadiet
  Niveau 3: Erfaren

 • Prissætning af abonnementsprodukter er yderst vanskeligt for både erfarne og nye iværksættere.

  Det er svært, fordi der er så mange variabler at skrue på, og hvert produkt og marked bevæger sig forskelligt. Så selvom en prissætning fungerer godt for konkurrenten, betyder det ikke, at du blot kan kopiere den – nok snarere tværtimod: Du skal tænke kreativt.

  Til dette oplæg stiller Werner Valeur skarpt på konkrete eksempler og praktiske erfaringer fra bl.a. Billy, Wolfpack og Altid Energi, som er virksomheder, han selv har stiftet eller har investeret i.

  Du bliver klædt på til at finde frem til den prissætning, som fungerer bedst for din virksomhed, uanset om det er B2B eller B2C.

  I løbet af de 45 minutter kortlægger Werner også fejl, du ikke må begå, og han deler de erfaringer, han selv har gjort sig.
  Niveau 1: Idestadiet
  Niveau 2: StartUp-stadiet

 • Har du skabt en abonnementsforretning for at opnå mere frihed, men finder dig selv fanget i lange arbejdsdage og endeløse to-do-lister?

  Anita Dalsgaard har over 10 års erfaring som selvstændig og rådgiver i digital strategi og markedsføring, og i dette oplæg deler hun sine hemmeligheder til effektiv tidsstyring i en digitalt forstyrrende tidsalder.

  Foredraget giver dig nøglen til personlig effektivitet ved at identificere og prioritere de rigtige opgaver på det rigtige tidspunkt.

  Anita viser dig, hvordan du kan skrotte din ineffektive to-do-liste og sikre tid til både udvikling og at nå professionelle og personlige mål.

  Du vil lære håndgribelige teknikker til at bevare overblikket, automatisere processer og bruge AI til at optimere din arbejdsdag både professionelt og personligt.
  Niveau 1: Idestadiet
  Niveau 2: StartUp-stadiet
  Niveau 3: Erfaren

 • Vi ser på, hvilke helt konkrete skridt, du skal igennem, for at bygge det helt rigtige grundlag for din abonnementsforretning.

  Du bliver introduceret til:

  • De tre abonnementsmodeller og deres unikke fordele.

  • Hvordan du udvikler services eller produkter, der fremmer loyalitet blandt dine abonnenter.

  • Skabelse af medlemsfordele, der tilføjer værdi.

  • Hvordan du vælger den rette platform for din forretning.

  Denne session giver dig værktøjerne til at komme godt fra start og sikre en voksende medlemsbase.

  *****

  Denne session er en del af en serie på fire masterclasses designet til at give dig den nødvendige viden til at skabe, lancere og vækste din abonnementsforretning. Hver session dykker ned i specifikke aspekter af at bygge og drive en succesfuld abonnementsmodel.

  Hver masterclass fungerer som en selvstændig enhed, men deltagelse i hele serien giver dig omfattende forståelse og forberedelse til at omdanne din vision til virkelighed.
  Niveau 1: Idestadiet

 • Til dette oplæg møder du Frederikke og Simone, som sammen har udviklet et bæredygtigt menstruationsbind i hamp og startet virksomheden Mewalii.

  Du kommer til at høre deres historie om, hvordan eventyret startede, og hvordan de er gået fra en udviklingsvirksomhed til en sælgende virksomhed med en profitabel abonnementsvirksomhed på deres webshop.

  Undervejs deler Frederikke og Simone også nogle af de mange bump på vejen og deres vinkel på, hvordan man kommer videre.
  Niveau 1: Idestadiet
  Niveau 2: StartUp-stadiet

 • Ingen kunder = Ingen abonnementsforretning.

  Ingen loyale kunder = Ingen levedygtig abonnementsforretning.

  Med udgangspunkt i segmenteringsværktøjet: ”Emotionelle Kundetyper” forklarer Sanne Dollerup til dette oplæg, hvordan du sælger din abonnementsløsning til flere medlemmer - og får dem til at blive i længere tid.

  Du bliver klar over, hvordan du giver netop DIN kundetype lyst til at blive ved med at være kunde. Og du får så konkrete råd, at de kan testes allerede dagen efter.

  Efter oplægget ved du mere om, hvilke kundetyper du med fordel kan målrette din markedsføring mod.
  Niveau 1: Idestadiet
  Niveau 2: StartUp-stadiet
  Niveau 3: Erfaren

 • Hvordan sælger man abonnementer til andre virksomheder? Det er der ikke nogen universel opskrift på, men på tværs af virksomheder er der en række muligheder, udfordringer og begrænsninger, du kan støde ind i. Også en del, som du måske slet ikke er opmærksom på. Både i Danmark og i en række andre lande, hvor selv lavpraktiske ting som udformningen af en simpel faktura kan give sved på panden.

  Jan er typen, der ikke er bange for at teste en masse forskellige ting, inddrage kunderne og lytte til dem. Og han er villig til at ændre både sit produkt og salgstilgangen. Kunderne ønsker nemlig sjældent det samme og vil gerne have indflydelse på det, de køber. Men hvordan tackler man det og maksimerer B2B-salget, uden at udgifterne løber løbsk? Og hvad mener Jan med, at det er vigtigt at være ærlig om sit produkt?

  Alle de mange B2B salgs-erfaringer kommer dig til gode i dette forrygende og inspirerende oplæg. Kom med på en rejse fyldt med guldkorn og anekdoter, hvor du får konkret viden om, hvad der har virket og – lige så vigtigt – hvad der ikke har virket for Jan ift. at lykkes med B2B-salget.
  Niveau 2: StartUp-stadiet
  Niveau 3: Erfaren

 • Hvorfor vil jeg helst tale med Sofie, når jeg ringer for at ændre mit abonnement i mit fitnesscenter? Vi har aldrig mødt hinanden. Og vi har kun talt i telefon nogle gange.

  Det handler om relationer. Og relationer spiser produkter og serviceydelser til morgenmad.

  Kom og hør Ian fortælle, hvordan du skaber stærkere relationer til dine kunder og medlemmer, så de får lyst til at blive hængende og anbefale dig og din virksomhed til deres venner.

  Først og fremmest handler det om dig selv. Du skal være den bedste version af dig! Du skal være en superstjerne i topform. For når du er den bedste version af dig selv, øger du sandsynligheden for, at andre vil dyrke relationen til dig.

  Herefter drejer det sig om de handlinger, du foretager. Du skal være empatisk, imødekommende, venlig, hjælpsom og meget mere. Det kan du høre om, når Ian går på scenen!
  Niveau 1: Idestadiet
  Niveau 2: StartUp-stadiet
  Niveau 3: Erfaren

 • Det er vigtigt at komme rigtig godt fra start efter launch, og få masser af medlemmer.

  Derfor ser vi på, hvilke effektive strategier, du bør benytte dig af:

  • Implementering af den omvendte salgsfunnel for at maksimere dine resultater.

  • En trin-for-trin guide til lancering.

  • Hvordan du arbejder med at skabe urgency blandt potentielle medlemmer.

  Du går fra denne session med konkrete forslag til, hvordan du beholder dine medlemmer og optimerer din forretningsvækst fra dag ét.

  Denne session er en del af en serie på fire masterclasses designet til at give dig den nødvendige viden til at skabe, lancere og vækste din abonnementsforretning. Hver session dykker ned i specifikke aspekter af at bygge og drive en succesfuld abonnementsmodel.

  Hver masterclass fungerer som en selvstændig enhed, men deltagelse i hele serien giver dig omfattende forståelse og forberedelse til at omdanne din vision til virkelighed.

  *****

  Denne session er en del af en serie på fire masterclasses designet til at give dig den nødvendige viden til at skabe, lancere og vækste din abonnementsforretning. Hver session dykker ned i specifikke aspekter af at bygge og drive en succesfuld abonnementsmodel.

  Hver masterclass fungerer som en selvstændig enhed, men deltagelse i hele serien giver dig omfattende forståelse og forberedelse til at omdanne din vision til virkelighed.
  Niveau 1: Idestadiet
  Niveau 2: StartUp-stadiet

 • Michael fortæller om sin inspirerende rejse – fra gule post it-sedler på sofabordet til den velkørende abonnementsforretning, han lever af i dag.

  Michael kommer i sit oplæg med konkrete tips til, hvordan du kan komme i gang med at sælge din viden på abonnement helt uden at skulle vinke farvel til en sikker lønindkomst hver måned.

  Han deler også sine dos & donts, så du får brugbare råd til, hvad du med fordel kan gøre i din startup, og hvad du bør undgå.

  Til dette oplæg får du:

  - Indsigt i, hvordan du for få penge kan komme i gang med at sælge din viden online.

  - En konkret case om, hvordan du kan skabe awareness og engagere potentielle kunder, allerede inden du launcher din forretning,

  - Inspiration til, hvordan du kan skalere salget, så du også kan gøre din passion til din fremtidige levevej.

  Niveau 1: Idestadiet
  Niveau 2: StartUp-stadiet

 • Til dette oplæg sætter vi fokus på churn, også kaldet frafald.

  Churnrate er en afgørende indikator for abonnementsbaserede virksomheders langsigtede levedygtighed. Høj churn kan underminere vækst og spise af den faste kundebase, mens lav churn indikerer stor kundetilfredshed og loyalitet.

  På baggrund af Mette Fruensgaards indsigt i over 500 virksomheders arbejde med at minimere churn, får du her 10 testede taktikker til, hvordan du kan reducere churn både før og efter indmeldelsen.

  Her er tale om 10 konkrete metoder, som din virksomhed kan anvende for at minimere churn og maksimere kundeloyaliteten. Fra onboarding-processer til personaliseret kommunikation og fleksibilitet, vil du få indsigt i, hvordan du kan forbedre din abonnentsfastholdelse og opbygge en mere robust abonnementsforretning.
  Niveau 2: StartUp-stadiet
  Niveau 3: Erfaren

 • Anna Bogdanovas online træningsklub STRONG THINGS tilbyder medlemmerne adgang til træningsprogrammer bestående af 5 minutters strategisk programmerede bidder med både sansemotoriske øvelser og styrkeøvelser. Med så stor succes, at 70% af medlemmerne fortæller, at de er begyndt at træne regelmæssigt, og mere end 60% gentegnede deres abonnement, allerede før 2023 var omme.

  Træningsklubben har eksisteret i 10 år, og kunderne bliver gennemsnitligt hos Anna Bogdanova i 6-7 år, for når de først har prøvet træningen, der skiller sig ud ved bl.a. at inddrage nervesystemet og dermed kunne tilpasses den enkelte kvindes dags- og livsform, så forbliver de i høj grad loyale kunder.

  Men hvordan er det lykkedes Anna Bogdanova at skabe en solid forretning og så stor kundeloyalitet inden for et område, som mange anser for at være umuligt at tjene penge på?

  Kom og hør Anna Bogdanova fortælle om, hvordan hun inddrager sine kunder i udviklingen af sine produkter, og hvordan hendes abonnementsforretning har udviklet sig over de seneste 10 år for både at følge med medlemmernes behov og fortsat være en bæredygtig og langtidsholdbar forretning.
  Niveau 1: Idestadiet
  Niveau 2: StartUp-stadiet
  Niveau 3: Erfaren

 • Mange founders starter virksomheder op med drøm om en dag at lave et stort million-exit. Det gjorde Mogens og hans medstiftere i Sleeknote også. De lykkedes endda også med det. De solgte Sleeknote til amerikanske Drip i 2022 i en stor millionhandel.

  Den type succeshistorier er blevet fortalt mange gange. Hvad der sjældent fortælles, er hvordan det så går efter salget. Når champagneglassene er tømt og glædesrusen har lagt sig.

  Til dette oplæg kommer du til at høre om, hvordan Mogens og de andre stiftere i Sleeknote positionerede Sleeknote internationalt og gjorde virksomheden klar til salg, samt hvordan de greb salget an i praksis.

  Men du får mere end det.

  Du får nemlig også den ærlige historie om, hvordan det føles at sælge sit livsværk. Hvordan det føles pludselig at have en direktør og ikke selv bestemme i forretningen. Og hvordan det egentlig er at være ejet af amerikanere.

  Levede den store drøm om en million-exit op til forventninger? Blev Mogens gladere som founder, som leder, som ægtemand, som far ved at lave et stort exit?

  På Signup Summit får du Mogens’ ærlige fortælling om drømmen og det store exit - og ikke mindst om bagsiden af medaljen.
  Niveau 3: Erfaren

 • I denne session fokuseres der på, hvordan du skaber vækst på længere sigt i din abonnementsforretning:

  • Effektiv onboarding og fastholdelse af medlemmer.

  • Udvikling af dybe og varige relationer med dine abonnenter.

  • Otte strategiske overvejelser for bæredygtig vækst.

  Du får indsigt i, hvordan du kan skalere din forretning og sikre langvarig succes.

  Hver masterclass er skræddersyet til at give dig indsigt og praksisbaserede råd, så du kan navigere i abonnements kompleksitet med tillid.

  *****

  Denne session er en del af en serie på fire masterclasses designet til at give dig den nødvendige viden til at skabe, lancere og vækste din abonnementsforretning. Hver session dykker ned i specifikke aspekter af at bygge og drive en succesfuld abonnementsmodel.

  Hver masterclass fungerer som en selvstændig enhed, men deltagelse i hele serien giver dig omfattende forståelse og forberedelse til at omdanne din vision til virkelighed.
  Niveau 2: StartUp-stadiet
  Niveau 3: Erfaren

 • Oplev Henrik Mathiasen i et tankevækkende, inspirerende og humoristisk foredrag om at vælge din attitude til livet. Med en stil, der af anmeldere er beskrevet som ”klog underholdning” og ”infotainment”, bliver publikum konfronteret med nogle realiteter:

  - Alle har et personligt brand. Hvad er du kendt for?

  - Ville du være gift med dig selv eller handle med din forretning?

  - Optimisme er et værktøj til at trodse modgang.

  Foredraget præsenterer deltagerne for en række mentale værktøjer, der kan benyttes med det samme. Der er præmier undervejs til de hurtige, kloge og sjove.

 • Tak for i år!
  Where
  Store sal

 

OPLEV ÅRETS KONFERENCE

Få ny viden og inspiration til din abonnementsforretning.